google-site-verification=akUFfWvvEWH_P2ndqxr0JoQuK_pZhbPyS5l_EY28dtM

MIJN BOEKENKAST

Hieronder staat een gedeelte van mijn boekenkast.

Wanneer je klikt op de link wordt je doorgestuurd naar de website van de verkoper van het boeken!

In begrijpelijke taal laten Daphne Lie en Margreet Roels je zien dat je boekhouding eenvoudiger is dan je denkt én leggen ze uit welke cijfers voor jou belangrijk zijn. Je leert hoe je slim met je geld kunt omgaan. Zo zet je geld apart voor je pensioen, bouw je een reserve op voor financiële tegenslagen én voorkom je tegenvallende “blauwe enveloppen”. 

Loopt je bedrijf wel aardig maar zit er niet veel groei in? Dan kan het zijn dat je jezelf onbewust saboteert, omdat je geldmindset nog niet op het goede niveau zit. Je vraagt continu te lage prijzen, je trekt koopjesjagers aan en je werkt te hard en verdient te weinig. Dit boek helpt je om een betere relatie met geld te krijgen zodat je weet dat je het naar je toe kunt laten komen. 

Femke Hogema beschrijft hoe je in 7 stappen jeen winstgevend plan kan maken. Je berekent vooraf of je genoeg geld kunt verdienenen met je idee/droom. Je gaat met je moneymindset aan de slag. Je ontdekt hoe je je eigen succes creëert. Je weet precies wat je moet doen om je doelen te behalen.

De crisis zorgt bij veel ondernemers voor onrust. Ondernemers maken zich zorgen over de toekomst van hun bedrijf. Wat staat je dan te doen? Survive: niks doen is geen optie. Verlammen is een gouden recept om op een faillissement af te stevenen. Hoe kom je door deze crisis heen? En misschien nog belangrijker: hoe creëer je een bedrijf en financiële situatie waarmee je een volgende crisis beter aankunt?

Dit boek beschrijft uitvoerig hoe alle dingen – gewenst of ongewenst – bij je worden gebracht door middel van de krachtigste wet van het universum: de Wet van Aantrekking.We trekken allemaal die dingen aan die we uitzenden. Gelijken trekken elkaar aan. Gelijke overtuigingen versterken elkaar. Een overtuiging is overigens niets anders dan een gedachte die je vaak genoeg blijft herhalen.

Dit boek is voor jou wanneer je steeds een gevoel van gebrek, schaarste of armoede ervaart in je leven. Het staat boordevol aanwijzingen, oefeningen, inzichten en methodes waarmee jij zelf een stabiele energie van overvloed in je financiële situatie, in je werk, in je leven kunt bewerkstelligen. Je vindt een manier om een stabiele energie te verkrijgen die overvloed evenaart en voel de manieer waarop je wilt leven.

Dit boek bevat geheimen over geld verdienen waarmee je je leven kunt veranderen. Het boek biedt je de subtiele wijsheid van bijzondere mensendie grote prestaties hebben geleverd en daardoor rijk zijn gewordenLeer de beschreven eenvoudige basistechnieken toepassen en ontdek het geheim van echt en blijvend succes.

Start before you’re ready is de lijfspreuk van Simone Levie. Te vaak laten vrouwen zich door irreële angsten en valse bescheidenheid weerhouden van het verwezenlijken van hun wensen en dromen. En dan die eeuwige twijfel… Zou ik het wel kunnen? In dit boek beschrijft zij op een praktische en leesbare manier hoe je je talenten kunt erkennen en kiest voor die dingen die je echt belangrijk vindt.

Een praktisch boek over hoe je je kunt focussen tijdens het werk met tips die direct toepasbaar zijn. De hoofdstukken bevatten vele tips die gewoon haalbaar zijn en makkelijk in te passen in je dagelijkse (werk)routines. Mark laat zien dat hard werken in de meeste gevallen niet de oorzaak is van een burn-out, maar juist gebrek aan focus. 
Wil je meer uit je werkdag halen, minder stress en energie overhouden? Dan is dit een boek dat jou daar zeker bij gaat helpen! 

Dit boek is op luchtige manier geschreven, door 2 gedreven experts op basis van de praktijk, en is praktisch toepasbaar. Het is een waterdichte blauwdruk voor een wervelende online business die impact maakt, jou als ondernemer de wind in de zeilen bezorgt én anderen meezuigt in een opwaarts momentum. Online ondernemen was nog nooit zo leuk!