Boekhouding zelf doen of Boekhouding uitbesteden?

That’s the Question. Je weet dat je boekhouding doen er bij hoort en dat je elk kwartaal die btw-aangifte moet doen.

Je wilt het wel zelf doen maar maar je twijfelt of je het wel goed doet. Je hebt last van uitstelgedrag waardoor je elk kwartaal weer op het laatste moment je boekhouding van 3 maanden moet doen, bonnetjes zoeken, missende facturen enz, en dan maar snel de btw-aangifte doen. Je weet niet zeker of je alles goed gedaan hebt. Op hoop van zege dan maar…  Zoveel dingen waar je rekening mee moet houden, zoveel vragen die je bezighouden. Je weet het gewoon echt niet meer. Het enige wat je wilt is nooit meer uitstelgedrag, onrust en klamme handjes vanwege je boekhouding en de btw-aangifte.

Je twijfelt of je het zelf moet blijven doen. Kon je er maar met iemand over sparren zonder dat je gelijk ergens aan vastzit.

En daar komt je eigen BoekhoudCheerleader om de hoek kijken. Ik kan je helpen om antwoorden te vinden op jouw ” problemen” via een online EHBB verkenningssessie van 30 minuten t.w.v. € 97,=

De gratis verkenningssessie geef ik weg aan zowel startende ondernemers die gelijk goed van start willen als aan ondernemers die al enige jaren ondernemen en die serieus aan de slag willen met een gestructureerde boekhouding om daardoor meer kostbare tijd over willen houden voor de dingen die zijn heel belangrijk vinden.

Heb je je aangemeld voor jouw 1ste Hulp bij je Boekhouding Verkenningssessie? Supertof en hartelijk dank. Ik kijk er echt naar uit om met jou te kunnen sparren over je boekhouding.

Zou je nog een ding willen doen? Dat is het onderstaande vragenlijst, direct na aanmelding voor de verkenningssessie,  invullen en verzenden. Met de ingevulde vragenlijst kan ik de sessie zo goed mogelijk voorbereiden en kunnen we het maximale uit jouw Eerste Hulp bij je Boekhouding Verkenningssessie halen. 

Bedankt en hopelijk tot snel!