google-site-verification=akUFfWvvEWH_P2ndqxr0JoQuK_pZhbPyS5l_EY28dtM

Ik ben nu al trots op jou want jij bent een echte Boekhoud Doe-’t-Zelver.

Je hebt alleen wat hulp nodig. Jij weet heel goed dat je boekhouding doen er bij hoort en dat je elk kwartaal die btw-aangifte moet doen.

Je wilt het echt wel zelf doen maar maar je twijfelt eraan of je het wel goed doet. Je hebt last van uitstelgedrag waardoor je elk kwartaal weer op het laatste moment je boekhouding van 3 maanden moet doen, bonnetjes zoeken, missende facturen enz, en dan maar snel de btw-aangifte doen. Je weet niet zeker of je alles goed gedaan hebt. Op hoop van zege dan maar…  Zoveel dingen waar je rekening mee moet houden, zoveel vragen die je bezighouden. Zoveel tijd die je er mee kwijt bent. Je weet het gewoon echt niet meer. Het enige wat je wilt is nooit meer uitstelgedrag, onrust en klamme handjes vanwege je boekhouding en de btw-aangifte.

Kon je maar met iemand sparren zonder dat je gelijk ergens aan vastzit.

En daar komt Jouw Eigen BoekhoudCheerleader om de hoek kijken. Ik kan je helpen om antwoorden te vinden op jouw ” problemen” via een online EHBB Kennismakingsssessie van 30 minuten t.w.v. € 97,=

De gratis kennismakingssessie geef ik weg aan zowel startende ondernemers die gelijk goed van start willen als aan ondernemers die al enige jaren ondernemen en die serieus aan de slag willen met een gestructureerde boekhouding om daardoor meer kostbare tijd over willen houden voor de dingen die zijn heel belangrijk vinden.

Heb je je aangemeld voor jouw 1ste Hulp bij je Boekhouding Kennismakingssessie? Supertof en hartelijk dank. Ik kijk er echt naar uit om met jou te kunnen sparren over je boekhouding.

Zou je nog een ding willen doen? Dat is het onderstaande vragenformulier, direct na aanmelding voor de verkenningssessie,  invullen en verzenden. Met de ingevulde vragenlijst kan ik de sessie zo goed mogelijk voorbereiden en kunnen we het maximale uit jouw Eerste Hulp bij je Boekhouding Kennismakingssessie halen.

Bedankt en hopelijk tot snel!