google-site-verification=akUFfWvvEWH_P2ndqxr0JoQuK_pZhbPyS5l_EY28dtM

Hey,

IK BEN CHANTAL

… Jouw eigen BoekhoudCheerleader 

… en ik ben Moneybird Expert en MoneyMonk Adviseur

IK HEB HET MIJN MISSIE GEMAAKT OM JOU TE HELPEN!

Weet je waar ik ZÓ ontzettend blij van word en waar ik héél veel energie van krijg?

DAT is om jou, vrouwelijke ondernemer in een creatief beroep, te helpen om de problemen die jij ondervindt bij het doen van je boekhouding te overwinnen.

OF dat nu is omdat je er teveel tijd mee kwijt bent

OF omdat je bang bent om het fout te doen

OF omdat je er geen reet van snapt

OF om een hele andere reden

 

Alles begint bij de basis, ook je boekhouding. Ik ben van mening dat jij als ondernemer altijd op de hoogte moet zijn van de financiële stand van je bedrijf. Je omzet, je kosten, wat je nog van klanten betaald moet krijgen en wat je zelf nog moet betalen. Daarom vind ik dat je zelf in staat moet zijn om je boekhouding te kunnen doen. Ik weet dat ik makkelijk praten heb. Dat niet iedereen daar zin in heeft of dit kan.

Als Jouw eigen BoekhoudCheerleader en Moneybird Expert en MoneyMonk Adviseur help IK jou je boekhouding zo geautomatiseerd mogelijk in te richten zodat jij op een eenvoudige manier je boekhouding kan doen zonder dat je er al te veel van je kostbare tijd kwijt mee bent. Met behulp van koppelingen van je online boekhouding  met de verschillende systemen waar je mee werkt, kun je een heel groot deel van je boekhouding  automatiseren. Daardoor bespaar je héél véél tijd. Als Moneybird en MoneyMonk adiviseur kan ik zeggen, en ik heb het uiteraard uitgetest, dat deze online boekhoudsystemen zeer gebruiksvriendelijk zijn voor ondernemers. Ik vind dat namelijk Dé belangrijkste eisen van een online boekhouding.

Naast het boekhoudstuk help ik jou om een betere money mindset en een slimmere moneyflow te ontwikkelen. Ik teach, ik moedig aan, ik begeleid en reik je de tools aan zodat je leert hoe je financieel onafhankelijk kan ondernemen.

Ik weet uit ervaring dat er veel ondernemers zijn die hun online boekhouding nog niet optimaal gebruiken. Ook zijn er ondernemers die een Word en Excel boekhouding hebben. Daardoor zijn ze veel tijd kwijt met hun boekhouding en zijn niet goed op de hoogte van de financiële stand van zaken. Dat is zo jammer, want het kan echt makkelijker, sneller en zelfs leuker.

Ja echt… en dat gun ik iedereen!

Funfacts:

 • Getrouwd met Fred
 • 2 kanjers van dochters; Kim en Jill
 • Samen wonen we in Neer (Limburg)
 • Beide dochters zijn erg muzikaal
 • Manlief is een grote muziekkenner
 • Muziek en zingen zijn mijn grootste passie
 • Zing samen met 39 andere dames in Zanggroep Kazoo
 • Tijdens de carnavalsperiode zing ik met 2 vriendinnen tijdens verschillende evenementen door Limburg
 • Chocolade is mijn guilty pleasure
 • Ben enthousiast, hulpvaardig en creatief
 • Werk voelt niet als werken, ben een tikkeltje workaholic
 • Heb met succes cursussen haarknippen gevolgd
 • Volgde ook met succes cursus acrylnagels maken
 • Sieraden ontwerpen, maken en verkopen was een aantal jaar geleden een grote passie
 • Gaf ook workshops sieraden maken
 • Sterrenbeeld is Vissen
 • Heb iets met water (ligt misschien aan sterrenbeeld?)
 • Verslind thrillers
 • Moet niets van zoetsappige romannetjes hebben
 • Drink graag een wijntje met mijn vriendinnen
 • Kan enorm hard lachen om grappige dingen

Mijn verhaal

Ik ben Chantal van der Leeden, een zingende, cijfertjesliefhebbend mensenmens.

In mei 2016 begon mijn ondernemersreis, met meer dan 20 jaar ervaring op zak in financiële administraties bij verschillende werkgevers in verschillende branches. Eén van die werkgevers was een badkamerspecialist. Daar heb ik veel geleerd en dat deel van de bouw kreeg een speciaal plekje in mijn hart. Daar kreeg ik ook heel snel in de gaten dat zzp’ers in de bouw alles wat met administratie te maken had maar lastig vonden en daar vaak ook geen tijd voor hadden. Vol passie, enthousiasme en idealen begon ik aan mijn reis. Mijn missie was dat ik al die zzp’ers in de bouw ging helpen met hun boekhouding en alles wat er mee te maken had, zodat zij konden doen waar zij goed in waren. Zo is mijn reis begonnen.

Het grappige is, ik heb geen enkele bouwvakker geholpen. Ik heb vanaf het begin langere interim opdrachten, waarbij ik op locatie als een soort financieel administratieve kracht bij bedrijven wordt ingehuurd om de boekhouding weer op orde te brengen en te houden. Dit vaak op aanraden van hun accountant waar ik een samenwerking mee heb. Ik doe verder ook nog voor een aantal bedrijven en verenigingen de boekhouding.

Mijn ondernemersreis is vooral een super interessante ontdekkingsreis. Waar wil ik naar toe? Wie wil ik helpen? En hoe kan ik ze helpen? Dat zijn de grote vraagstukken. Tijdens mijn ontdekkingsreis heb ik mijn creatieve talenten herontdekt. Ik heb geleerd om dicht bij mezelf te blijven en vooral de dingen op mijn eigen creatieve manier te doen en niet teveel kijken hoe andere ondernemers het doen. Ik blijf mezelf ontwikkelen en ik leer zo ontzettend veel van ondernemers die al zo veel verder zijn dan ik. Niet om ze te kopiëren maar om het op een manier te doen dat bij mij past en waar ik in geloof. Dat is ook wat ik ondernemers die ik mag helpen mee wil geven. Blijf dicht bij jezelf en doe vooral alles op jouw eigen unieke manier.

Daarom noem ik mijzelf ook geen boekhouder, maar Jouw eigen BoekhoudCheerleader. De bedrijfsnaam Creatals is ontstaan door samentrekking van creatief en Chantal. De s staat voor (de vorm van een) duizendpoot. Het betekent eigenlijk Chantal, de creatieve duizendpoot. Ik richt me dan ook voornamelijk op creatieve (vrouwelijke) ondernemers.