google-site-verification=akUFfWvvEWH_P2ndqxr0JoQuK_pZhbPyS5l_EY28dtM

Eerste Hulp Bij je Boekhouding

Speciaal voor jou. Wanneer jij:

  • een Boekhoud Uitbesteder bent

OF

  • een Boekhoud Doe-het-zelver bent

 

Hoe je het ook went of keert de basis van je bedrijf is een goed bijgewerkte financiële administratie. Het kan een hele klus zijn om het bij te houden. Vooral als je er te weinig tijd voor of kennis van hebt. Als je dit maar voor je uit blijft schuiven kun je in de problemen raken. Zoals:

    • totaal geen inzicht en overzicht hebben
  • OF
    • je btw-aangifte niet compleet, te laat of helemaal niet indienen, met boetes als gevolg. Dat wil je toch niet?

Als je rust en overzicht hebt in je financiën kun je beter goede zakelijke beslissingen maken. Daar heb je B-Strocus voor nodig

 

Wat is B- Strocus?

B-Strocus is een samenvoeging van Boekhouden, structuur en focus.

Met de B-Strocus methode krijg je structuur  in je boekhouding want dit is de financiële basis/het fundament van je bedrijf. Structuur zorgt voor controle op je cijfers en controle brengt rust en tijdsbesparing. En zeg nu zelf, het is toch super fijn dat je altijd en overal op de hoogte bent van de financiële stand van je bedrijf?

Wanneer de structuur goed is en je in een lekker ritme zit kun je je focussen op de toekomst. Je doelen, je dromen helder hebben, een plan maken hoe je dit gaat realiseren. Werken aan je  money mindset en leren hoe je nu slim met het geld van je bedrijf omgaat.