google-site-verification=akUFfWvvEWH_P2ndqxr0JoQuK_pZhbPyS5l_EY28dtM

Chantal, helpt ons enorm. Niet alleen ontzorgt ze ons in administratieve werkzaamheden, ze is ook heel alert en wijst ons op zaken die belangrijk zijn. Ze is goed op de hoogte en weet hoe ze de zaken moet aanpakken. Chantal zorgt ervoor dat we ons geen zorgen maken om onze administratie, het voelt zo vertrouwd dat we het met een gerust hart aan Chantal overlaten.

Sanne Hermkens

Praktijkmanager, Tandartspraktijk Sachalo

Chantal is een warme persoonlijkheid. Leeft mee, leeft zich in, hoort er al snel bij. Ze straalt vertrouwen uit en geeft dat ook. Ze ontzorgt mij niet alleen door de administratie boekhoudkundig bij te houden maar ook door mee te denken en daardoor samen beleid te maken. Ben zeer blij met haar inzet en aanwezigheid.

Monnique Hermkens

Eigenaar , Tandartspraktijk SaChaLo

Ik bewonder jouw eerlijkheid en dat je je kwetsbaar durft op te stellen. Verder ben je een enorme doorzetter, creatief en heel goed op administratief gebied. Je luistert goed, probeert in oplossingen te denken en er ook een humorvolle draai aan te geven.

Mischa Poels

Listen2kidzzz

Wij als vereniging hebben besloten om de financiële werkzaamheden uit te besteden. Gezien de omvang en ook de impact hebben wij besloten om een partner te zoeken die dit voor ons kan doen. Deze hebben wij gevonden in de vorm van Chantal.

Vanaf het begin heeft dit geresulteerd in een prettige samenwerking. De overleggen zijn gekenmerkt door “korte lijntjes” en een snel begrip voor en van de gewenste en nodige acties. De invulling van de financiële werkzaamheden gaan bijna automatisch, het samen inrichten van de systemen zoals; bankrekening en bijbehorende machtigingen, leden administratie en koppelen hiervan met de rekeningen en het oplossen van problemen hierin alsmede het advies hierin is vlot verlopen.

Gezien de roerige tijd die de vereniging nu doorloopt is Chantal een welkome partner die ons grotendeels ontzorgt.

Penningmeester, Watersportvereniging Hanssum

Ik heb Chantal leren kennen als een betrokken persoonlijkheid. Haar jarenlange ervaring als zelfstandig ondernemer maakt dat ze meer weet dan alleen hoe je de boekhouding moet bijhouden. Ze bouwt hard aan zichzelf en aan haar bedrijf, want als ze zich committeert aan iets, dan maakt ze dat waar. Daarnaast is het een gezellige en vrolijke dame en dat maakt het erg leuk en makkelijk om met haar samen te werken.

Vicky van Luijt

Shine Business Support en motiverende spreker

Wij hebben Chantal van der Leeden leren kennen als een behulpzaam, optimistisch, betrouwbaar en hardwerkend persoon met een groot inlevingsvermogen in onze organisatie. Zij heeft ons team tijdelijk versterkt op de financiële afdeling. Ze werkte zeer nauwkeurig en vertrouwelijk onze bankboeken, kasboeken en inkopen wekelijks bij. De debiteuren en crediteuren administratie is ook onderdeel van haar takenpakket geweest. Daarnaast heeft ze nog diverse controles uitgevoerd voor de financiële, personeels-, en salaris administratie. Van haar frisse blik, inzichten en deskundigheid hebben we veel geleerd. We zijn uitermate tevreden over de samenwerking en zullen haar zeker weer vragen als we versterking nodig hebben.

Esther van Melick

Zorggroep Hilzijn

We zijn erg tevreden met de werkhouding van Chantal. Ze is accuraat, is flexibel, en heeft snel een vreemd boekhoudpakket onder de knie. Ook haar kennis van het voeren van een boekhouding is meer dan voldoende. Ze heeft zeker geen negen tot vijf mentaliteit: als iets af moet, moet het af, ook al is de afgesproken werktijd verstreken. Verder is ze een sociaal mens, geïnteresseerd in de personen om haar heen.

Wil Driessen

Parthos BV