Wat is B- Strocus?

Tijdens een coaching met mijn businesscoach, een paar jaar geleden, was ik in zo’n high vibe en in mijn enthousiasme, wat ik aan het vertellen was, riep ik tegen mijn coach dat ik eindelijk strocus had. Ik had eigenlijk structuur en focus willen zeggen. Ik vond het zo’n grappig woord, dat ik besloot om het er in te houden. Daar is het mee begonnen… Strocus. Jaren heb ik er niets mee gedaan, totdat ik besloot een nieuwe draai aan mijn boekhouddienstverlening te geven. B-Strocus zag zo het levenslicht…

B-Strocus is dus een samenvoeging van Boekhouden, structuur en focus.

Met dit principe ga je structuur aanbrengen in je boekhouding want dit is de basis/het fundament van je bedrijf. Structuur zorgt voor rust en tijdsbesparing. Bovendien zorgt het er voor dat je altijd en overal op de hoogte bent van de finaciële stand van je bedrijf.

Wanneer de structuur goed is en je in een lekker ritme zit kun je je focussen op de toekomst. Je doelen, je dromen helder hebben, een plan maken hoe je die gaat realiseren. Werken aan je  money mindset en leren hoe je nu slim met het geld van je bedrijf omgaat.

B-Strocus Aanbod

B-Strocus Kickstart produktfoto

De 1-op-1 dagtraining. Ga goed van start en Kickstart je boekhouding!

Leer hoe je het fundament goed neerlegt en hoe je op een eenvoudige, gestructureerde en tijdsbesparende manier je online boekhouding doet en optimaal voor jou laat werken. 

Wil je zeker weten of jouw online boekhouding in Moneybird, Jortt of  e-boekhouden optimaal is ingericht? Meld je dan hier aan voor de B-Strocus QuickCheck!

 

 

Liever je boekhouding uitbesteden? Maak dan gebruik van de B-Strocus Boekhoudservice.