B-Strocus Boekhoud Service

Herken je deze uitspraken over boekhouden? Gebruik je ze zelf ook wel eens?

Je vindt het doen van je boekhouding echt niet leuk

Je hebt helemaal niets met cijfers

Je hebt helemaal geen boekhoudkennis

Je bent er veel te veel tijd mee kwijt

Je wilt het eigenlijk uitbesteden maar je bent bang dat het te duur is

Ik help je graag door je “last” uit handen te nemen. Ik houd je op de hoogte van de financiële stand van zaken binnen je bedrijf. Zo weet je altijd hoe je er voor staat en heb je niet de stress en frustratie van het zelf bijhouden van je financiële administratie.

Voordelen voor jou:

Nooit meer last van uitstelgedrag

Altijd een goed bijgewerkte boekhouding
Geen stress meer vanwege een btw-aangifte
Altijd en overal toegang tot jouw online boekhouding
Tijdsbesparing, zodat je volledig kan focussen op je werk
en natuurlijk… Een prettige samenwerking met mij
Hoe fantastisch zou het voor je zijn als je boekhouding altijd op orde is?

Als BoekhoudCheerleader & CashflowQueen en erkend Moneybird adviseur werk ik vooral met Moneybird, Jortt, Informer en E-boekhouden. Deze online boekhoudingen hebben weinig geheimen meer voor mij.

Ik neem jou je boekhouding met veel plezier uit handen en ik vind het super tof om te zorgen dat alles er goed in staat, dat alle cijfertjes kloppen en dat een correcte btw-aangifte gedaan wordt. En dat met een goed ingericht en grotendeels geautomatiseerd systeem. Love that! Het gaat je niet alleen geld besparen, maar zelfs geld opleveren.

Omdat ik veel online werk, maakt het niet uit waar jou bedrijf gevestigd is. We kunnen online via Zoom, mail of telefoon heel goed samenwerken.

Bovengenoemde prijzen zijn excl. btw en zijn gebaseerd op een IB onderneming (ZZP, eenmanszaak)

Abonnementen zijn per maand opzegbaar.

VEELGESTELDE VRAGEN
WAT ALS IK AL EEN BOEKHOUDER HEB?

Je kunt jouw boekhouder prima aanhouden om de aangiftes te verzorgen. Als BoekhoudCheerleader & CashflowQueen ben ik onderdeel van jouw team en zorg ik ervoor dat de financiële administratie volledig en goed wordt bijgewerkt.

De afgelopen jaren heb ik duidelijke verschillen opgemerkt tussen wat een boekhouder doet en wat ik voor jou kan betekenen. De expertise van een boekhouder ligt vaak bij de cijfers en de belastingregels. Een boekhouder is minder goed op de hoogte van hoe je de boekhouding automatiseert en je online boekhouding aan andere systemen kunt koppelen. Je bespaart hiermee veel tijd en geld. En daar ligt mijn expertise.

WAT ALS IK NIET MET MONEYBIRD, JORTT, INFORMER OF E-BOEKHOUDEN WERK?

Ik ga graag het gesprek met je aan over je huidige boekhoudsysteem en de eventuele verschillen met Moneybird, Jortt, Informer of E-boekhouden. Dan kunnen we kijken of overstappen zinvol is en of/hoe ik je verder kan helpen.

WAT ALS IK GEEN GELD HEB OM MIJN BOEKHOUDING UIT TE BESTEDEN?

Als jij jouw boekhouding aan mij uitbesteedt, bespaar je juist geld. Je voorkomt bovendien onnodig tijdverlies en frustraties die ten koste gaan van je werk. Ik neem jou de financiële administratie geheel uit handen, zodat jij tijd overhoudt voor jouw eigen werk.

Heb je echt geen geld over voor een volledige uitbesteding? Kijk dan eens naar de mijn online trainingen. Hierin leer ik jou stap voor stap hoe jij zelf zonder moeite jouw financiële administratie bijhoudt.